DNK Transport

Transport de persoane

Din România în Europa de vest și retur – Austria, Germania, Olanda, Belgia, Luxemburg etc, cu microbuz de persoane, rapid și sigur.

transport-persoane-cu-bagaje
transport-rutier-persoane

Prin DKN Trans, rapid sigur, confortabil

Persoanele care vor să călătoarească în Europa de vest sau să se întoarcă din Occident în România aleg de obicei varianta transportului cu microbuz, cea mai simplă și ieftină metodă, mai ales dacă se transportă și bagaje în cantitate mare. Noi, DKN Trans, oferim transport de persoane de la o adresă la alta cu plecare din partea de vest și sud a României. Transportul de persoane din România se face de obicei către Germania, Austria, Belgia, Olanda sau Luxemburg, a orice adresă indicată de dvs.

Călătoria de desfășoară în deplin confort și siguranță grație microbuzelor noi, moderne și performante precum și echipei de șoferi profesioniști cu experiență. Dacă v-ați hotărât să beneficiați de un transport confortabil și în siguranță, contactați-ne telefonic, pe WhatsApp saucompletați formularul de mai jos, pentru a primi, fără nicio obligație, oferta noastră de preț.

CERE OFERTA TRANSPORT PERSOANE