DNK Trans

DNK ALCOM TRANS

rute transport persoane

Satisfacția clientului este obiectivul urmărit de către personalul DNK Trans în orice activitate și situație.

Deși nu suntem o firmă foarte veche, am reușit să ne impunem și să cucerim „felia” noastră de piață printr-o metodă foarte simplă și de bun simț: punând satisfacția clientului pe primul plan.

De ce suntem competitivi?

Pe scurt, fiindcă suntem profesioniști, facem totul ca la carte, beneficiem de mașini și echipamente de top și nu suntem mulțumiți până când clienții noștri nu sunt și ei perfect satisfăcuți de serviciile oferite de noi.
transport in siguranta

Atât în domeniul transportului de persoane din și către vestul Europei, cât și în domeniul trasportului de bunuri, de la colete / pachete până la autoturisme, chiar SUV-uri sau alte vehicule, transportul internațional înseamnă mai mult decât parcurgerea distanței dintre A și B. Deși conform Wikipedia, siguranța transportului rutier este în prezent mai mare ca oricând, asta nu înseamnă că nu ne preocupă.

Satisfacția clientului înacest domeniu competitiv, transport internațional, înseamnă garantarea permanentă, în cele 24, 36 sau mai multe ore cât durează o cursă, că atât persoana pasagerului cât și bunurile sale se află în deplină siguranță.