DNK Trans

Transport auto pe platformă

Transport de autoturisme intern sau internațional, pe platformă autorizată cu 2 osii, de la adresa de plecare la adresa de destinație. Clienții noștri care solicită transport auto pe platformă în Germania, Belgia, Olanda beneficiază de confort și siguranță.

transport masini pe platforma
Platforma transport auto 2 tone

Transport autoturisme - nici un risc prin DNK Trans

Transport intern (în România) cât și internațional către sau din Europa, de autoturisme pe platformă, de la adresă la adresă.
Transportăm orice tip de mașină, nouă, uzată sau accidentată. Deținem toate accesoriile necesare și personalul nostru este calificat  în operațiile de încărcare / descărcare. Transportul se face în deplină siguranță și legalitate, cu Certificat de însoțire a Mărfii și Asigurare CMR la cererea clientului.

Transport auto pe platformă din Germania? Nicio problemă!

Platformele noastre dețin capacitatea de a transporta (aproape) orice tip de vehicul.

  • Greutatea brută legală a vehiculului 2.500 kg, 2 osii
  • Capacitate de încărcare 1.820 kg
  • Lungime spaţiu de încărcare 4.600 mm
  • Lăţime spaţiu de încărcare 2.030 mm
  • Înălţime spaţiu de încărcare 30 mm
transport auto platforma 2 osii

Pană sau accident? Îți asigurăm noi transportul pe platformă a mașinii până acasă

În caz de urgență, accident etc, sună-ne urgent să ne spui unde ai nevoie de transport auto pe platforma sau folosește informatiile din pagina de contact. Apoi, indică-ne cu aproximație locul unde te afli. Vei primi pe loc un preț pentru transportul auto până la tine acasă și un termen. Dacă ești de acord, poți să te relaxezi: problema este ca și rezolvată.

Va veni un echipaj care va încărca autoturismul defect / avariat pe platformă, îl va asigura cu chingi, conform normelor și dacă toate actele sunt în regulă, îți va transporta mașina până în fața casei tale, la adresa indicată, în termen de 2…3 zile. Recunoaște că mai simplu nu se poate!

CERE OFERTA TRANSPORT MAȘINA PE PLATFORMA