DNK Trans

Transport de colete

Transport colete de la adresa la adresă, din România către Austria, Germania, Olanda, Belgia, Luxemburg sau din aceste țări către România.

transport-international-colete
Transport colete de la adresă la adresă

Colete, de la adresă la adresă

Transport internațional către sau din Europa, de colete se face, de la adresă la adresă.
Ne deplasăm pentru ridicare cvs acasă sau la adresa solicitată, livrăm coletul la adresa indicată. Transportăm colete, pachete sau bagaje de orice dimensiune cu excepția celor care conțin substanțe interzise. Răspundem de integritatea coletului pe timpul transportului.

Bagaje

client-dnk-trans

Plecați într-o călătorie mai lungă? Tremiteți bagajul printr-o firmă de transport de colete și plecați doar cu strictul necesar!

Cadouri

colete adresa la adresa

Vrei să trimiți un cadou prietenilor din străinătate sau celor rămași în țară? Nimic mai simplu, noi îl livrăm la adresa indicată!

Echipament sportiv

bagaje transport in concediu

Pleci la schi cu avionul și ai prea mult echipament? Noi transportăm pachetul cu echipamente sportive și îl livrăm la hotelul tău!

Urgențe

transport persoane microbuz

Orice necesitate urgentă ca haine, alimente, acte, medicamente  etc pot fi transportate rapid în termen de 24 de ore la rudele dvs.

Restricții la transport colete

Ce  putem trimite în colete? Putem trimite pachete în străinătate în principiu orice fel de obiecte, cu câteva excepții:

  • Armament și muniție;
  • Substanțe explozive sau otrăvitoare / periculoase, gaze iritante, gaze comprimate periculoase, butan, propan, oxigen, lichide foarte inflamabile ca acetona, benzina etc;
  • Alimente ușor perisabile;
  • Medicamente în cantități mari, neînsoțite de rețeta medicală și bonul de achiziție.

Unele produse sunt admise la transport doar în anumite cantități, în funcție de legislația din fiecare țară în parte: alcool, țigări.

Durata aproximativă de livrare a coletelor din Germania către  România sau din România în Germania este de circa 30 ore. În consecință, coletele sunt livrate de regulă a doua zi la adresa indicată.
Predarea coletelor se face la adresa indicata de expeditor, personal către destinatar. În situația când destinatarul nu este gasit la adresa indicata, DNK Trans va păstra coletul timp de 15 zile dar va înștiința imediat destinatarul despre tentativa de livrare a acestuia, precum și despre locul  unde se poate prezenta în timp de 15 zile pentru preluarea coletului.

CERE OFERTA TRANSPORT COLETE