DNK Trans

FAQ - Întrebări frecvente

Puteți să ne sunați la numerele de sus, să ne apelați pe Whatsapp sau să completați formularul de solicitare a unei oferte și vom reveni noi cu un telefon în care vă prezentăm cel mai bun preț.

Nu avem o limită maximă strictă, ci mai degrabă una dictată de bun simț. Fiecare pasager are trollere în principiu oricât de mari, care pot cântări teoretic până la 50kg. Este oricum mai mult decât poate căra un adult sănătos.

Rețineți că este responsabilitatea dvs, ca pasager, să vă asigurați că bagajele nu conțin substanțe interzise sau restricționate la transport, care sunt identice cu restricțiile aplicate la transport colete.

Veți petrece 24…36 de ore pe scaun, puteți să vă faceți o idee. Totuși, cun noi veți ajunge mai repede la destinație decât cu autocarul, vă putem garanta asta!

Da, pentru familii cu copii sau rezervări dus / întors oferim reduceri, menționați aceste informații atunci când ne sunați.

Fiindcă veți plăti mai mult, veți schimba trenul de câteva ori și va trebui oricum să folosiți un mijloc de transport auto până la gara de plrcare și de la gara de destinație până la adresa de destinație. Adunând timpii și costurile tuturor acestor etape, trenul iese în total dezavantaj față de microbuz.

Vei plăti cu siguranță foarte mult, atât pe biletul de avion cât mai ales pe transportul către și de la aeroport la destinație. Este adevărat că avionul ajunge în maximum 2 ore la destinație, dar procedurile de verificare, check-in, îmbarcare etc precum și echivalentul acestora la destinație pot dura mult mai mult. Însă problema cea mai mare este transportul către destinația finală din aeroport. Dacă veți fi nevoit să apelați la un taxi, s-ar putea ca acesta să coste tot atât cât biletul de avion.

Prețul transportului România – Germania sau Olanda, Belgia este comparabil la autocar și microbuz. Totuși, autocarul nu vă transportă exact până la destinație! Va trebui să apelați la un mijloc de transport suplimentar. Făcând totalul, s-ar putea ca autocarul să fie sensibil mai scump.

Da și nu: spațiul este mai mare în autocar dar țineți cont că numărul colocatarilor este de 5…6 ori mai mare! La o oprire, îmbarcarea / debarcarea pasagerilor dintr-un microbuz durează câteva secunde iar la un autocar, câteva minute. Călătoria în sine durează mai mult cu autocarul decât cu microbuzul ceea ce la urma urmei, înseamnă tot un confort sporit.

Da, viteza de croazieră este superioară cu 15…20% față de autocar, ceea ce se traduce printr-o scurtare a duratei călătoriei cu multe ore. Făcând balanța între avantaje și dezavantaje, transportul de persoane cu microbuzul oferă cel mai bun raport preț / performanță.