DNK Trans

Transport persoane Caracal - Marburg

Firma DNK-Trans oferă pasagerilor la fiecare două zile plecări regulate de transport persoane Caracal – Marburg, în cele mai bune condiții.

Harta traseului Caracal - Marburg​

Vremea în Marburg

Dnk-Trans propune clienților săi curse regulate de transport persoane Caracal – Marburg, cu microbuz de 8+1 locuri, de la adresă la adresă. Transportul calatorilor de la adresă la adresă este cel mai comod posibil din punctul de vedere al calatorului. Practic, microbuzul vine și vă preia de la domiciliu și vă lasă la destinație, astfel încât nu mai sunt necesare alte mijloace de transport. Este ca o cursă de taxi, dar între locuri aflate la mii de kilometri distanță.

În funcție de traseul dintre locurile de plecare și destinație, o cursă poate dura de la 24 la 36 de ore sau mai mult. Obiectivul nostru este ca în timpul pe care îl petreceți la bord să vă simțiți bine, confortabil și în siguranță. DNK-Trans folosește numai masini noi de câțiva ani, în perfecta stare de funcționare și care asigură pasagerilor un confort deplin. În plus, facem dese opriri scurte pe drum pentru gustare, fumat sau accesul la toaletă. Șoferii noștri sunt profesioniști responsabili, bine pregătiți și in masura a vă acorda asistență în orice chestiune ivita pe durata drumului.

Condiții excelente de calatorie

Veți merge în microbuze noi și silențioase, echipate cu climatizare automată, echipate cu fotolii confortabile, reglabile. Există o masina de preparat cafea, care este disponibila. Pe toată durata cursei aveți acces la Internet, grație conexiunii Wi-Fi aflat la bordul microbuzului. De asemenea, puteți folosi încărcătoarele pentru telefon USB. Fiindcă DNK-Trans pune siguranța călătorilor pe primul loc, cursele lungi beneficiază de doi șoferi. Astfel, cursa dumneavoastră Caracal – Marburg se va desfășura în deplină siguranță.

transport persoane Marburg - Caracal

Rezervare telefonică rapid

Puteți face rezervarea completând formularul de contact sau telefonic. Cu 24 de ore înainte de data călătoriei rezervate, veți fi contactați telefonic de către dispecerul nostru pentru confirmarea rezervării și stabilirea detaliilor despre îmbarcare. Plata călătoriei se face cash la îmbarcare. Anularea unei rezervări se poate face tot telefonic, fără nici o obligație, cu excepția rugăminții noastre de a ne anunța despre anulare cât mai devreme.

Reduceri de preț la transport Caracal – Marburg

Față de prețul normal al biletelor, DNK-Trans oferă reduceri importante pentru o varietate mare de clienți, incluzând aici grupuri organizate, familii cu peste 3 membri, copii, precum și călători care rezervă curse dus-întors. Toți pasagerii beneficiază de transportul gratuit al bagajului în limita a 45 de kg plus un bagaj de mână care se află asupra călătorului. Prețurile sunt în funcție de distanță, de depărtarea destinației de autostrada, dar au și o variație sezonieră. De asemenea, este posibil să apară și reduceri cu caracter sezonier. Contactați-ne pentru oferta de preț și pentru a afla toate facilitățile pe care le oferim clienților.

Transport colete Caracal - Marburg

Firma DNK-Trans pune la dispoziție și un serviciu de transport internațional de colete, cu ridicare de la adresa expeditorului și livrare la adresa de destinație. Expedierea internațională de colete este supusă unor condiții și restricții. Citește mai mult despre transport de colete.

DNK Trans pune la dispoziția turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Germania, curse autocar Caracal Marburg. Cursele efectuate de agentia noastra au plecari saptamanale din Germania in zilele de marți, joi, sâmbătă/duminică.

Alte detalii despre transport de persoane Germania.

Solicită ofertă de transport Caracal - Marburg​ prin Email