DNK Trans

Transport de persoane

Suntem o firmă specializată, organizăm curse regulate de transport persoane Germania, Olanda, Belgia, Luxemburg către Romania și retur, România spre Europa de vest, cu microbuz de persoane, rapid și sigur. Grație experienței acumulate și seriozității personalului nostru, oferta noastră este una foarte competitivă prin raportul preț – performanță.

transport-persoane-cu-bagaje
transport-rutier-persoane

Prin DKN Trans, rapid sigur, confortabil

Persoanele care vor să călătorească în Europa de vest sau să se întoarcă din Occident în România aleg de obicei varianta transportului cu microbuz, cea mai simplă și ieftină metodă, mai ales dacă se transportă și bagaje în cantitate mare. Noi, DKN Trans, oferim transport de persoane de la o adresă la alta cu plecare din partea de vest și sud a României. Transportul de persoane din România se face de obicei către Germania, Austria, Belgia, Olanda sau Luxemburg, a orice adresă indicată de dvs.

Călătoria de desfășoară în deplin confort și siguranță grație microbuzelor noi, moderne și performante precum și echipei de șoferi profesioniști cu experiență. Dacă v-ați hotărât să beneficiați de un transport confortabil și în siguranță, contactați-ne telefonic, pe WhatsApp sau completați formularul de mai jos, pentru a primi, fără nici o obligație, oferta noastră de preț.

Acte și condiții pentru ieșirea din țară

Înainte de a pleca în călătorie, persoanele transportate trebuie să verifice dacă îndeplinesc condițiile de a ieși din țară pe la punctele de frontieră. Documentele necesare, descrise simplificat, sunt următoarele:

  • Cetățeni români adulți – Pașaport valabil sau Carte de identitate valabilă;
  • Cetățeni moldoveni adulți – Pașaport biometric, viza țării de destinație;
  • Minori însoțiți de ambii părinți – Carte de Identitate, dacă este cazul;
  • Minori însoțiți de un singur părinte – O declarație / împuternicire din partea celuilalt părinte;
  • Minori însoțiți de un adult – Procură semnată de ambii părinți și cazierul judiciar al adultului însoțitor.

Datele de mai sus sunt o variantă simplificată și prescurtată. Dacă aveți orice dubii vă rugăm consultați varianta oficială a condițiilor de ieșire din țară.

Trasee de transport acoperite

Transportul persoanelor, ca și transportul de colete, se face la adresa indicată de client în prealabil. Acoperim orice locație din țările indicate. Tarifele tipice sunt pentru:

  • Transport persoane Austria de la 70 € / persoană;
  • Transport persoane Germania de la 90€ / persoană;
  • Transport persoane Belgia, Olanda de la 130€ / persoană.

Preț special România – Dortmund (peste 1500km distanță), 115€ / persoană!

Trasee-transport-germania

Avantaje la transportul cu microbuzul

Transportul cu microbuz

Fiecare călător are asigurat loc pentru două bagaje mari, tipic de 30…40, chiar 50kg. Microbuzele sunt noi, în stare perfectă, dotat cu climatizare automată și este prevăzut cu Wi-Fi interior: puteți naviga pe Internet  pe timpul călătoriei!

Avantajul principal al călătoriei cu microbuzul față de tren sau autocar este transportul până la adresa de destinație indicată. Pe lângă comoditate, aceatsta economisește timp, bani și efort în manevrarea bagajelor, etc.

Un alt avantaj al microbuzului față de autocar este viteza; acest lucru nu înseamnă că șoferii noștri sunt niște vitezomani iresponsabili, din contra, toți sunt profesioniști cu mult discernământ și experiență. Avantajul vitezei provine din însăși construcția unui microbuz, comparativ cu un autocar, care la mersul de croazieră pe autostradă permite viteze medii cu 20…25km/h mai mari. Acest lucru se traduce printr-o călătorie cu 2…3 ore mai scurtă!

Cum pot face o rezervare?

Simplu, sunați oricând la 0799 555 344 pentru preț / rezervare.

Chiar veniți să mă luați de acasă?

Da, după ce vă sunăm cu 5 minute înainte și vă ajutăm chiar și la bagaje!

Pot să plătesc cash la șofer?

Da, plătiți șoferului exact suma stabilită la telefon.

Cum pot să anulez rezervarea?

Tot așa cum ați făcut-o, telefonic. Avem rugămintea să ne anunțați cât mai devreme.

DNK Transport persoane, colete, auto platforma

CERE OFERTA TRANSPORT PERSOANE