DNK Trans

Transport persoane România Austria

Transport persoane România Austria

transport romania austria

DNK Trans oferă plecare în curse regulate de transport persoane România Austria și Austria – România săptămânal sau de două ori pe săptămână. Toți călătorii beneficiază de transport de la adresa de plecare  la adresa de destinație, pentru un maximum de confort.

Deoarece apreciem modul în care călătoriți, veți avea acces gratuit la WI-FI, spațiu satisfăcător între scaune, aer condiționat, un sistem audio-video, scaune pliante și chiar o priză de unde vă puteți încărca laptopul, tableta și telefonul, precum și un încărcător USB. La bordul microbuzelor este instalat un aparat de făcut cafea care este oferită gratuit oricărui pasager. Deoarece suntem dedicați siguranței, toate mașinile sunt verificate frecvent, astfel încât să nu existe probleme tehnice care să pună în pericol siguranța pasagerilor. Cei care te duc în Belgia sunt șoferi profesioniști și cu experiență.

DNK Trans vă propune un serviciu de transport calitativ și sigur pe ruta România – Austria. Veți beneficia de cele mai bune condiții de călătorie la prețuri foarte competitive. Deținem microbuze noi, excelent întreținute și care oferă un confort deplin. Șoferii noștri au o mare experiență iar pe cursele lungi beneficiați de serviciile a doi șoferi.

Rute transport Austria

Călătoria din România în Austria durează maximum o zi. Traseul este mai scurt decât ruta de transport în Germania Se parcurg în medie 1300 km sau chiar mai mult. Asta nu înseamnă că pentru dvs, ca pasageri, trebuie să fie o experiență epuizantă sau plictisitoare. Șoferii noștri au experiența necesară pentru a transforma cursa într-una confortabilă și chiar interesantă. Veți aprecia desele opriri și cafeaua gratuită pe care o oferim, de asemenea dacă vă plictisiți puteți folosi telefonul mobil grație semnalului Wi-Fi din mașină.

 • Mașini noi, confort și calitate, spatiu suficient între scaune. Aer Conditionat. Wi-Fi gratis.
 • Transportul direct la adresa din Belgia, atât persoane cât și colete.
 • Bagaj gratuit, 2 genți în limita a 50 kg de persoană amândouă.
 • Rezervare rapidă gratuită, chiar cu câteva ore înainte de plecare este posibilă! Online sau telefonic, bilete microbuz pe ruta Romania – Belgia – Romania.

Austria, organizare politică

Austria este o federație formată din nouă state federale autonome. De fapt, este o republică democratică reprezentativă parlamentară federală. Șeful statului este președintele federal, șeful guvernului și președintele guvernului federal austriac este cancelarul federal (Bundeskanzler). Similar cu Germania, cancelarul este cea mai puternică poziție din politica națională.

Austria, economie

Austria, cu economia sa de piață bine dezvoltată, forța de muncă calificată și nivelul ridicat de viață, este strâns legată de alte economii ale UE, în special de Germania. Economia Austriei are un sector mare de servicii, un sector industrial solid și un sector agricol mic, dar foarte dezvoltat.
Creșterea economică a fost relativ constantă în ultimii ani, peste 1,4% anual.

Austria, orașe importante

Salzburg

Salzburg, unde s-a născut Mozart, a fost cândva un oraș-stat condus de un prinț-arhiepiscop, orașul este punctul în care culturile italiană și germană s-au întâlnit și au jucat un rol crucial în schimburile dintre aceste două culturi.

Viena

Viena s-a dezvoltat din așezările celtice și romane timpurii într-un oraș medieval și baroc și a fost capitala Imperiului Austro-Ungar din 1867 până în 1918. Centrul istoric al Vienei este bogat în ansambluri arhitecturale, inclusiv castele și grădini baroce, precum și Ringstrasse de la sfârșitul secolului al XIX-lea, căptușit cu mari clădiri, monumente și parcuri.

Graz

Orașul vechi Graz este un model exemplar al patrimoniului viu al unui complex urban central european influențat de prezența laică a habsburgilor și de rolul cultural și artistic jucat de principalele familii aristocratice.

transport-persoane-viena-austria

Acte și condiții pentru a călători în Austria

Pentru a călători intra în Austria aveți nevoie cartea de identitate sau pașaport valabil. Atenție la data de expirare a documentelor pentru a te asigura că totul este în regulă și nu vei întâmpina probleme la punctele de tranzit al frontierei.

Acte și condiții pentru ieșirea din țară

Înainte de a pleca în călătorie, persoanele transportate trebuie să verifice dacă îndeplinesc condițiile de a ieși din țară pe la punctele de frontieră. Documentele necesare, descrise simplificat, sunt următoarele:

 • Cetățeni români adulți – Pașaport valabil sau Carte de identitate valabilă;
 • Cetățeni moldoveni adulți – Pașaport biometric, viza țării de destinație;
 • Minori însoțiți de ambii părinți – Carte de Identitate, dacă este cazul;
 • Minori însoțiți de un singur părinte – O declarație / împuternicire din partea celuilalt părinte;
 • Minori însoțiți de un adult – Procură semnată de ambii părinți și cazierul judiciar al adultului însoțitor.

Datele de mai sus sunt o variantă simplificată și prescurtată. Dacă aveți orice dubii vă rugăm consultați varianta oficială a condițiilor de ieșire din țară.

Plecări din Austria

Austria

(orașe tranzitate la fiecare cursă)

 • Amstetten,
 • Braunau,
 • Graz,
 • Klagenfurt,
 • Krems,
 • Innsbruck,
 • Leoben,
 • Linz,
 • Salzburg ,
 • St. Polten,
 • Steyr,
 • Villach,
 • Viena,
 • Wells.

Plecări din România cu stații în localitățile următoare

romania

Arad, Bacau, Bals, Barlad, Brasov, Bucuresti, Buzau, Caransebes, Constanta, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Fagaras,
Filiasi, Galati, Hateg, Hunedoara, Lugoj, Moldova Noua, Orastie, Oravita, Orsova, Pitesti, Ploiesti, Predeal, Ramnicu Valcea, Resita, Sebes, Sibiu, Sinaia, Targoviste, Timisoara.

CERE OFERTA TRANSPORT PERSOANE ROMANIA AUSTRIA