DNK Trans

Transport persoane România – Germania

Transport persoane România - Germania

Firma specializată, efectuăm transport persoane si colete cu microbuz direct la adresa aleasa de dvs pe ruta Romania Germania și retur. Avem cele mai accesibile preturi de pe piata. Va depasim de fiecare data asteptarile prin servicii de transport persoane si colete de cea mai buna calitate.

  • Mașini noi, confort și calitate, spatiu suficient între scaune. Aer Conditionat. Wi-Fi gratis.
  • Transportul direct la adresa din Germania, atât persoane cât și colete.
  • Bagaj gratuit, 2 genți în limita a 50 kg de persoană amândouă.
  • Rezervare rapidă gratuită, chiar cu câteva ore înainte de plecare este posibilă! Online sau telefonic, bilete microbuz pe ruta Romania – Germania – Romania.

Germania, destinație turistică

domul din Koln Germania

Pentru un concediu sau doar un așa-zis citybreak, Germania este una dintre cele mai atractive destinații, mai ales în ce privește turismul cultural.

Germania ca piață de muncă

Cea mai puternică economie a Europei este numărul unu și în ce privește oferta de muncă, iar cetățenii români, acum membri ai Uniunii Europene, profită din plin de acest lucru.

Germania, oportunități de afaceri

oameni de afaceri germania

Germania este pe primul loc și la numărul și importanța investițiilor străine în românia. Un număr foarte mare de firme românești de import / export lucrează cu Germania.

Transport Germania direct la adresa

Cele mai important avantaj de a călători cu noi este transportul direct la adresă. Acum iti este mai usor sa transporti un bagaj mai greoi, deoarece noi ne deplasam pana la locuinta ta, fara costuri suplimentare. Fiecare client este tratat cu prioritate, pentru satisfactia tuturor nevoilor si exigentelor.

Dotari moderne

Flota noastra este alcatuita din microbuze si autocare de ultima generatie cu dotari ultramoderne care asigura un maxim de confort pe parcursul calatoriei.

Două genți / bagaje incluse în preț

Poți duce cu tine două genți în greutate totală de până la 40kg. Beneficiezi de o facilitate importantă fiindcă nu trebuie să te limitezi așa de strict cum se face pe avion, de exemplu.

România – Germania tur-retur, -10%

Ca recompensă pentru clienții fideli care aleg să călătorească cu noi dus – întors, le oferim acestora o reducere de 10%.

Două sau trei curse săptămânal

Vă punem la dispoziție curse regulate în fiecare săptămână. Puteți face rezervarea cu mult timp în avans și vă vom contacta telefonic cu două zile înainte pentru confirmarea datei și orei plecării.

Pauze pe traseu, oridecâte ori este nevoie

Se fac opriri regulate pe traseu pentru a servi masa, o cafea sau pentru a folosi toaleta, precum și opriri în caz de urgență, dacă este cazul.

Alegerea locurilor în mijlocul de transport

În principiu, se respectă principiul „primul venit, primul servit”. Călătorul își alege locul dintre cele libere în de momentul în care sostește la îmbarcare.

Cum se calculează prețul

Prețul transportului variază în funcție de destinația aleasă de pasager. Mai precis, factorul principal în calculul prețului biletului este depărtarea locului de destinație de la rutele principale de autostradă care leagă orașele importante din Germania și prin care trecem la fiecare cursă.

Cât durează cursa România – Germania

La această întrebare nici o firmă de transport nu poate răspunde precis, fiindcă durata cursei depinde de o mulțime de variabile, dintre care multe nu sunt sub controlul nostru. Totuși, pe baza experienței căpătate în sute de curse pe aceleași trasee, putem face o estimare a duratei de parcurs între orașele importante, estimare care se potrivește cu realitatea în 80…90% din cazuri.

Astfel, vom lua ca referință trecerea frontierei deci ieșirea din țară pe la vama Nădlac. Din acest moment, vom ajunge în principalele orașe de pe traseu după cum urmează:

  • Budapesta – 2 ore;
  • Viena – 5 ore;
  • Passau – 8 ore, am ajuns în Germania!
  • Nuremberg – 10 ore;
  • Frankfurt – 12 ore;
  • Dortmund – 15 ore.
traseu transport germania